Waar keramisch parket in de afmetingen 100cm en 110cm al een grote impact hebben op de uitstraling van uw vloer of wand is dat met de nog grotere maten tegels natuurlijk nog veel meer het geval. Ook het keramisch parket in deze grote afmetingen is te verkrijgen in verschillende soorten looks en kleuren. We vertellen u graag wat meer over deze afmetingen keramisch parket in dit blog. Wat we u alvast kunnen verklappen; keramische parket kopen bij Tegelmegashop.be is zeker weten de beste keuze.

Keramisch parket 120 cm

Keramisch parket in een lengte van 120 cm, veelal met een breedte van 20 cm of 30 cm, is de meest verkochte keramisch parket afmeting in België. Uiteraard vindt u dan ook een ruime collectie 120 cm keramische parket tegels bij Tegelmegashop.be, met een enorme diversiteit op het gebied van houtlooks, stijlen, kleurtinten en prijsniveaus. Voor iedereen keramisch parket van 120 cm naar wens bij Tegelmegashop.be!

Keramisch parket 150 cm

Keramisch parket 150 cm bestelt u direct online voor de beste prijs bij Tegelmegashop.be. Keramisch parket met een lengte van 150 cm valt veelal onder de noemer ‘grote keramisch parket tegels’ en naast een prachtige levensechte houtlook zorgt het grote formaat voor een mooi ruimtelijk effect. Tegelmegashop.be is gespecialiseerd in keramisch parket en ook binnen de lengte van 150 cm heeft u bij ons een ruime keuze op het gebied van stijl, look, kleur, accenten en uiteraard ook prijs.

Keramisch parket vanaf 160 cm

Ook keramisch parket van 160 cm en langer koopt u eenvoudig en snel online bij Tegelmegashop.be. Keramische parket vloertegels met een lengte vanaf 160 cm zijn de ideale tegels om een prachtige vloer mee te creëren. Het leggen van dit keramisch parket gaat redelijk snel door hun grote formaat, waardoor u dan ook snel kunt genieten van uw pas gelegde vloer. Voor iedereen een passende vloer bij Tegelmegashop.be!