akoestiek-cv

Al een lange tijd zitten wij met de inrichting van het kantoor. De een wilt akoestiek en de ander wilt het simpel houden. Daarom heb ik besloten om op het internet de verschillende opties te bekijken. Ook wilde ik de verschillende bedrijven die een kantoor kunnen inrichten naast elkaar te zetten. Zo krijg je een beter beeld van het aanbod
.

Zoekenproject_ixta_noa_h_03

Op het internet kwamen veel bedrijven naar voren die mij kunnen helpen met wat ik zoek. Na wat onderzoeken ben ik eruit gekomen dat ik akoestiek wil hebben in mijn kantoor. Het kantoor wordt dan ook niet zomaar akoestisch ingericht, maar vooral vernieuwend. Tijdens het zoeken kwam ik een bedrijf tegen die mijn aandacht het meest heeft getrokken, namelijk Akoestiekbycvousplait.be. Het bedrijf heeft een geweldige reputatie en weet als geen ander om mijn kantoor naar mijn smaak in te richten. Overigens zag ik ook enkele voorbeelden van projecten. Dit legde ik voor bij mijn werknemers. Zij vonden het uiteindelijk een goed idee. Daarom heb ik een afspraak ingepland met het bedrijf om de mogelijkheden te bespreken. Over een maandje konden wij al beginnen met inrichten, geweldig bedrijf! Wij raden dit bedrijf zeker aan bij vrienden en familie.