Bij welk bedrijf kan je de beste vlaggenmast kopen? Een vlaggenmast is eigenlijk niets anders dan een heel groot visitekaartje van jouw bedrijf. Daarom moet hij er uitstekend uitzien, jarenlang meegaan zonder veel onderhoud, en perfect gemonteerd worden. Gelukkig is er de laatste jaren een flink aantal nieuwe en moderne productiemethoden voor vlaggenmasten ontwikkeld. Daardoor komt een voordelige en uitstekende vlaggenmast binnen de beschikbaarheid van elke ondernemer, hoe bescheiden zijn bedrijf ook nog is.

Opties voor een goede vlaggenmast

Veel vlaggenmasten worden nog steeds uitgevoerd in de relatief zware metaal of hout. Dit is een aantrekkelijke en duurzame oplossing, maar niet nodig. Want ook masten van betaalbaar polyester versterkt met glasvezel geven het gewenste resultaat. Elke soort vlaggenmast, van 1 tot 20 meter hoog, kan in dit materiaal worden uitgevoerd. De vlaggenmast kan vervolgens gecoat worden in elke kleur uit de RAL-serie. Een vlaggenmast van polyester kan elke Nederlands weertype weerstaan, schimmelt of rot niet en wordt naadloos uitgevoerd. Tegen een schappelijke prijs heb je zo een zichtbare presentie aan de horizon. 

Makkelijke montage binnen een paar werkdagen

Een goed bedrijf dat vlaggenmasten levert heeft ook meerdere opties om die ter plekke te laten monteren. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een serviceteam te laten komen. Tegen een gering tarief monteren die jouw vlaggenmast op je dak, verankeren hem in de grond, of bevestigen hem solide aan je gevel. Dit team kan bovendien al je vragen over het gebruik van de mast beantwoorden. Ze monteren desgewenst ook de accessoires om de vlag makkelijk mee te strijken of te hijsen. Denk dan bijvoorbeeld aan een liersysteem, draaiknoppen, contragewichten, en bevestigingsringen voor de vlag.