kartonnen dozen

Moet je als webshop of  bedrijf losse producten vervoeren, dan is het gebruik van kartonnen dozen hiervoor de oplossing. Naar grootte van de producten die je op moet sturen, kies je een geschikte doos uit. Om een stevige doos te maken, of wanneer je de dozen moet stapelen is het goed om opvulmateriaal te gebruiken. Op deze manier benut je de volledige sterkte van de doos, ander voordeel is dat je producten tijdens vervoer niet door de doos heen gaan. 

kartonnen verpakking

Soorten dozen

Kartonnen dozen zijn er in verschillende soorten en maten, er zijn al verschillen in het vouwen en sluiten van de dozen. Maar ook het soort karton kan anders zijn, zo kan het ene soort beter tegen vocht dan het andere soort karton. De dozen zijn ook perfect om producten op te slaan in het magazijn, zo blijven je producten vrij van stof en vuil. Is een doos nog niet gevouwen dan nemen deze zeer weinig ruimte in, dit is een van de voordelen. Ander voordeel is dat het gewicht pas komt als de doos wordt gevuld. 

Persoonlijke dozen op maat gemaakt

Produceer je als bedrijf vaak dezelfde producten, dan is een doos op maat een goed idee om te gebruiken. Voordeel hierbij is dat je nooit meer opvulmateriaal hoeft te gebruiken, laat je de doos bedrukken in de kleuren van je bedrijf met een logo erop heb je een gepersonaliseerde doos die iedereen herkent. Onbedoeld maak je reclame voor je bedrijf, bij logistiekdirect.be kun je hierover meer informatie vragen.