Petjes bedrukken

Een pet is een kledingstuk dat je op je hoofd draag. Het is een plat hoofddeksel met een klep. Een pet is een zogenaamd ‘hebbedingetje’. Als het wordt aangeboden, kun je er geen nee tegen zeggen. Je hebt er nooit genoeg van en als het niet voor jezelf is, geef je het wel aan iemand anders die er blij mee is. Waarom petjes bedrukken?

Reclame

Als je een bedrijf hebt, is petjes bedrukken een goede en effectieve manier om jouw naam of logo bekender te maken. Je kunt deze petten uitdelen op straat of je kunt ze meegeven na een afspraak of event. Wanneer de bedrukte pet of cap dan gedragen wordt, zullen veel mensen jouw logo of bedrijfsnaam zien. Hierdoor kan door de bedrukte pet en caps jouw naamsbekendheid flink vergroten. Veel mensen zullen niet eens doorhebben dat het reclame is, maar onbewust krijgen wel veel mensen jouw logo of naam te zien.

Personaliteit

Petjes zijn ook een goede manier om jezelf een personaliteit te geven. Je kunt petjes bedrukken met alles en nog wat dus je kunt jouw eigen gepersonaliseerde pet samenstellen. Je kan je voor- of achternaam laten bedrukken, maar je kunt ook een foto laten bedrukken. Stel iemand die je dierbaar is, is overleden, dan kan je diegene altijd bij je houden door een foto of een naam op een pet te laten bedrukken. Ook kan dit een leuk cadeau zijn.