haagplanten heijnen

Bij het uitzoeken van een haagplant komt een hoop kijken. Zaken als onderhoud, grondsoorten en weersomstandigheden spelen allemaal mee in je keuze. De haagplanten van Heijnen zijn met name veel in trek, omdat deze aanbieder veel keuze heeft en bovendien expertise in huis heeft om jouw keuze de beste te maken.

Waar moet je op letten bij haagplanten?

haagplanten heijnen

De ene plant is de andere niet. Dat geldt trouwens ook voor tuinen: misschien is de haagplant van jouw buurman heel mooi, maar zijn de omstandigheden in zijn tuin wel hetzelfde als die van jou? Voor je dus een keuze maakt voor jouw tuin moet je weten welke omstandigheden van toepassing zijn bij jou.

Staat de haag bijvoorbeeld in de zon? Dan zijn er een aantal soorten die perfect passen. De laurier doet het goed in volle zon. Maar een tuin met voornamelijk schaduw is weer beter voor andere haagplanten. Bedenk hoe veel zon de plant zal krijgen in jouw tuin en hoe dat door het hele jaar heen is. In de zomer staat de zon immers anders dan in de winter.

haagplanten heijnen

Ook de ruimte die je hebt voor jouw plant speelt mee. Sommige haagplanten mogen niet te dicht bij andere planten geplaatst worden. Andere planten groeien goed in samenwerking met ander groen of groeien met name in de hoogte: dit is ideaal voor een smalle tuin. 

De populariteit van Haagplanten van Heijnen heeft met name te maken met de levering. Niet alleen is het bedrijf expert op het gebied van haagplanten, ook worden de planten altijd vers uitgegraven en kun je bezorging op afspraak laten gebeuren.