Dutch-Riviera-Logo-header

Mijn tuin is laatst grondig aangepakt door een hovenier. De tuin is nu echt een plek waar je heerlijk kan relaxen in het zonnetje. Helaas is het niet altijd mooi weer, maar voor de mooie dagen wil ik een speciale loungebank hebben. Het lijkt mij namelijk geweldig om lekker tot rust te komen op een loungebank na het zwemmen.

Geweldig design

Het design van de loungebank vond ik heel erg belangrijk. De bank moest wel passen bij de tuin en daarom ben ik op zoek gegaan naar een strakke witte loungebank. Alle afmetingen had ik al in mijn hoofd, maar ik moest de bank nog wel gaan vinden.

loungebankVia het internet kwam ik terecht bij Dutch Rivièra. Alle banken op de website zagen er geweldig uit en daarom wilde ik langs de showroom gaan. Gelukkig was de showroom, maar een halfuurtje rijden.

In de showroom stonden veel verschillende design banken. Uiteindelijk had ik de perfecte loungebank gevonden voor een mooie prijs. Deze bank heb ik direct besteld bij het bedrijf en die werd een week later netjes bij mij thuis afgeleverd.

En nu hoop ik dat het weer beter wordt, zodat ik op de bank kan loungen!