Fixami.be is een flexibel bedrijf dat is gespecialiseerd in het (online) verkopen van verschillend professioneel gereedschap. Sinds 2007 helpen wij mensen bij het aanschaffen van de juiste bouw artikelen. Dit kunnen bijvoorbeeld boren, schaafmachines en zaagmachines zijn. Wij zorgen voor een goede garantie en voor een snelle, professionele afhandeling. Wij zijn kenners over onze producten en weten veel van alle soorten werktuig. Bij ons is onder andere handgereedschap, opbergkisten en elektrische artikelen te vinden voor tijdens de bouw.

Wat is elektrisch gereedschap?

Vaak wordt er voor relatief zware handelingen elektrisch materieel gebruikt. Sommige handelingen zoals boren in beton en zware bouwconstructies opbouwen kunnen moeilijk met de hand worden gedaan. Deze artikelen kunnen gebruikt worden door middel van een accu of stopcontact. Er zijn veel verschillende soorten elektra, van een lijmpistool tot een drilboor. Vaak wordt er veel werk uit handen genomen door apparaten bij mensen die handgereedschap zijn gewend en wordt dit als prettig ervaren.

Verken het complete aanbod

Bent u geïnteresseerd in een of enkele van onze producten? Bekijk alle producten op onze website! Als u vragen heeft over een van de producten of u wilt graag advies ontvangen van een van onze kundige medewerkers, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij van Fixami.be hopen te kunnen helpen bij het vinden van het juiste gereedschap! Bij ons vindt u op-en-top deskundigheid, een snelle bezorgservice en een uitstekende garantie. Twijfel niet en bestel direct bij Fimaxi.be voor goed geprijsd gereedschap en service.